Welkom!

Verzenden & retourneren

Bestellen bij mrGuba.com:
Bij het plaatsen van een bestelling ontvang je een automatische email ter bevestiging van deze
bestelling. Hierin staat het volgende, het ordernummer, de artikelen die zijn besteld, het totaalbedrag, betalingsvoorwaarden en de betaalgegevens van Rich Hearts B.V. Geen email ontvangen? Check dan even of de email niet in een spam folder is verdwenen of neem contact met ons op om te zien of de bestelling wel goed is aangekomen.

Annuleren bestelling:
Wettelijk heb je 2 weken de tijd om je bestelling te annuleren. Heb je reeds betaald en de bestelling is nog niet verstuurd, dan krijg je het volledige bedrag retour geboekt. Indien de bestelling al in je bezit is, kan je deze op eigen kosten retourneren. Neem wel eerst even contact op om te laten weten dat je de bestelling retour wilt sturen en waarom. Zodra de bestelling is ontvangen zal het geld retour worden geboekt.

Betaling:
Betaling geschiedt via Ideal, of vooraf via bank- overschrijving. Bij betalingen via de bank deze  binnen 7 werkdagen overmaken onder vermelding van het ordernummer. In de bevestigingsmail van je bestelling staat alle informatie die je nodig hebt. Bij niet betalen binnen de gestelde termijn komt de order te vervallen. Bij vooraf betalen via bank- of giro verschrijving wordt de bestelling verzonden nadat het orderbedrag op de rekening van Rich Hearts B.V. is bijgeschreven.

Verzending:
Verzending gebeurd via PostNL en na ontvangst van de betaling.

Garantie & Aansprakelijkheid:
Je hebt 7 dagen de tijd om op de bestelling terug te komen. Ben je niet tevreden? De bestelling kun je binnen 14 dagen retour zenden. Het geld van de bestelling krijg je geheel retour. Rich Hearts B.V. doet er alles aan om je als klant tevreden te stellen mocht dit niet het geval zijn dan horen we het graag. Let op! Artikelen die zijn geopend, vallen niet onder de garantieregeling. Artikelen die nog niet zijn geopend vallen wel onder de garantie.

Aanvaarding  Voorwaarden:
Bij het plaatsen van een bestelling dien je akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Privacy:
Adresgegevens zijn uitsluitend voor de administratie van Rich Hearts B.V. en zullen nooit aan derden worden doorgegeven.