Welkom!

Ben je geïnteresseerd in een eigen versie van MrGuba, wij kunnen dat voor je maken.
Hoe we dat doen, lees je hieronder.

 

1. Vul onderstaand formulier in

Vul je adresgegevens in en upload foto’s van logo’s of bedrijfsnamen die we mogen gebruiken en geef ook aan hoeveel bordspellen je wilt. We hanteren een minimale afname van 25 stuks. Vergeet ook niet de website te vermelden van je bedrijf.

2. Ontwerp van het bordspel

Onze ontwerper maakt één ontwerp dat we vervolgens aan je voorleggen. Je geeft akkoord op het ontwerp en geeft akkoord op de definitieve aantallen. Nu zullen we een prijsopgave doen.

3. Factuur

Na ontvangen akkoord op het ontwerp prijs en hoeveelheid, zullen we een factuur voor je opmaken (je hoeft zelf dus niks te doen). Zodra we bevestiging krijgen van de betaling, gaan we aan de slag.

4. Aflevering

Afhankelijk van order-grootte proberen we binnen 3 weken de bordspellen af te leveren.
Wanneer de productie van je bordspel gereed is, leveren we de bordspellen persoonlijk bij je af. We vinden het namelijk een eer om dit voor je te mogen doen en vinden onze klanten belangrijk.

Tip:
Een eigen ontwerp bordspel is fijn om  aan het personeel te geven, als blijk van waardering voor hun inzet binnen je bedrijf, maar het is ook erg aardig om voorzien van een eigen logo/bedrijfsnaam het als een relatiegeschenk aan klanten te geven; een klant zal je niet snel vergeten.

Vul onderstaand formulier in en begin meteen.

Naam (verplicht)

Bedrijf

Adres

Plaats

Telefoonnummer

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Hieronder ze je een aantal voorbeelden van bedrijven die een mrGuba bordspel lieten thematiseren voor hun bedrijf.

Voor het bedrijf BE Pressure Supply uit Canada thematiseerde mrGuba een bordspel.

Ook www.wijnonline.com thematiseerde een mrGuba bordspel.