Welkom!

34.95

mrGuba Bordspel

Het enige echte Mr Guba bordspel bestaat 75 jaar maar nu verkrijgbaar! Garant voor veel speelplezier en is Uniek onder de spellen.

SKU: 2016050101
  • Beschrijving
  • Inhoud
  • Reviews

Beschrijving

Beschrijving:
♥ 
Aantal spelers: 2 tot 6
♣ Leeftijd: vanaf 8 jaar
♦ Speelminuten 120+ minuten
♠ Taal: Nederlands
♥ Merk: Mr Guba
♦ Uitgever: Rich Hearts B.V.

Korte speluitleg:
Het enige echte Mr Guba bordspel bestaat 75 jaar maar nu verkrijgbaar. Garant voor veel speelplezier en is Uniek onder de spellen.

Deze Nederlandse First editie is in een nieuw jasje gestoken en aangepast aan deze tijd. De ingrediënten om te winnen zijn natuurlijk tactiek, maar ook een beetje geluk. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk je kaarten weg te spelen en zoveel mogelijk gouden munten binnen te halen.. Heb je altijd al rijk willen worden? Het kan met Mr Guba door strategisch je kaarten te spelen. Bij veel mensen zal dit spel nostalgie opwekken, maar het is ook nog steeds een fantastisch spel om voor de eerste keer te spelen.

Voor een sneller spel kun je ook de SuperGuba kaarten gebruiken, naast de normale kaarten. Je hebt dan kans om het spel nog meer naar je hand te zetten, hiermee kun je je het spel nog meer beïnvloeden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Average rating:  
 0 reviews
Inhoud spel: ♥ Spelhandleiding ♣ Speelbord ♦ 1 set kaarten incl. 4 Super Guba’s ♠ 8 bakjes ♥ 240 Guba munten incl. zakje
Anoniem – 22 april 2016: Echt een super leuk en makkelijk spel ? Gerrit – 22 april 2016: Supersnel geleverd en de leuke kleinigheidjes voor de kids erbij waren hier een grote en leuke verassing. damienkoot – 22 april 2016: Complimenten aan het Guba Team! We zijn snel geholpen, kregen snel geleverd en genieten volop met het gehele gezin van mrGuba! Echt een aanrader.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews